Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

17 лютого 2017 року року відбулось засідання Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства

Днями в Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства (далі – Управління) відбулось засідання Громадської ради.
На засіданні були присутні члени Громадської ради , керівництво Управління, депутати Київської обласної ради: голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва, торгівлі, регуляторної, інноваційно-інвестиційної політики, зовнішньоекономічних зв’язків та фінансового забезпечення розвитку – області Кармазін С.В., голова постійної комісії обласної ради з питань капітального будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку Бунін С. В. та представники деревообробних підприємств Київщини.
Учасники обговорили стан та перспективи розвитку ринку необробленої деревини та актуальні питання з ведення лісового господарства.
Т.в.о. начальника Управління Васьків Т.Я. наголосив на необхідності активізації роботи з потенційними покупцями лісопродукції в умовах заборони експорту лісоматеріалів у необробленому вигляді та розширення співпраці з громадськістю.

Більш детально https://youtu.be/EMzHILsHKmY