Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Держлісагентство розширює співпрацю з Всесвітнім фондом природи щодо проекту «Лісова варта»

Держлісагентство розширює співпрацю з
Всесвітнім фондом природи щодо проекту «Лісова варта»

Державне агентство лісових ресурсів України звернулося листом до начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства щодо сприянню проекту «Лісова варта» за підтримки Фінського фонду місцевого співробітництва та Лісової служби США «Дунайсько-Карпатська програма Всесвітнього Фонду природи (WWF-DCP)».

Держлісагентство просить довести до всіх працівників облуправлінь та підпорядкованих підприємств інформацію щодо впровадження зазначеного проекту.

«Одночасно просимо сприяти та надавати можливу допомогу представникам проекту «Лісова Варта» у разі їх перебування та проведення, передбачених проектом, відповідних робіт у лісових насадженнях на території підпорядкованих державних підприємств», – йдеться у листі.

Окрім того, надано доручення щодо необхідності розміщення на офіційних веб-сайтах облуправлінь та підпорядкованих підприємств актуалізованої інформації про порядок перебування громадян в лісових насадженнях.

Зазначимо, що метою проекту «Лісова варта» є підвищення ефективності державного управління в секторі лісового господарства та правоохоронних органів шляхом залучення і навчання активних громадян до безпосереднього впливу на зменшення системних лісопорушень у лісах України, зокрема, у Карпатському регіоні й Київщині. Інформація щодо проекту розміщена на сайті Дунайсько-Карпатської програми WWF за посиланням: http://wwf.panda.org/uk/our_work/forests/sustainable_forestry/forest_watch/


З повагою
прес-служба Держлісагентства