Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Дніпровсько-Тетерівське ДЛМГ. По Україні крокує Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Весна – особливо клопітка пора для лісівників. За невеликий термін часу потрібно встигнути полагодити старі і розвісити нові штучні гнізда для птахів, обгородити мурашники і захистити корисних комах від пошкодження дикими тваринами, обстежити лісові масиви, щоб не допустити погіршення санітарного стану, виконати профілактичні протипожежні заходи і встигнути вчасно провести лісовідновлення на зрубах минулого року.
Вже стало доброю традицією щорічно проводити акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». За наказом Держлісагентства акція триває з 21 березня по 15 квітня 2017р.
Не байдужими до цього заходу стали і працівники Дніпровсько-Тетерівського державного лісомисливського господарства, залучаючи до співпраці населення Сухолуцької, Богданівської, Любимівської, Вахівської територіальних громад. Так, за участю громадськості та особисто- голів сільських рад на території околиць лісових масивів, сіл було висаджено 30 кущів спіреї, 1015 штук дерев листяних порід. Хоча підприємство розташоване серед малонаселених сіл Вахівка, Сухолуччя, Ритні, Богдани, Рихта, Пилява, Любидва, жителі не залишаються байдужими і допомагають лісівникам.

Детальніше www.facebook.com/photo.php