Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ДП “Фастівський лісгосп” Участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції “Відтворимо ліси разом”

Участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом»

Нещодавно у м. Київ Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом». Участь в роботі конференції взяли участь керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, працівники установ лісового господарства. З привітальним словом до учасників конференції звернувся Гузенко Руслан Володимирович, перший заступник начальника Київського обласного та по місту Києву управління лісового та мисливського господарства, який коротко охарактеризував лісовий фонд області, звернув увагу на екологічний стан лісів та пріоритети лісівничої освіти в контексті збалансованого розвитку, підтримав юних лісівників із Фастівщини, присутніх на конференції.
У роботі конференції взяли участь Чемерський Олег Юрійович, директор ДП «Фастівське лісове господарство» та Стукал Ніна Іванівна, керівник гуртка «Дорогинське учнівське лісництво» Фастівського районного еколого-етнографічного центру. Захід проводився з метою привернення уваги державних і громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.
Почесну місію привітати учасників конференції та ознайомити їх із досвідом своєї роботи доручили вихованцям Дорогинського учнівського лісництва. Навчання у шкільному лісництві та практична діяльність дуже різнопланова і включає такі напрямки:
• теоретичні заняття
• практична діяльність
• науково-дослідницька робота
• культурно-масова робота
• природоохоронна робота
• просвітницька робота
• профорієнтаційна робота
Юні лісівники Дорогинського учнівського лісництва дякують директору лісгоспу Чемерському О.Ю. за особисте сприяння їх участі в урочистих заходах під час проведення конференції.

Детальніше www.facebook.com/photo.php