Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ДП “Іванківський лісгосп” Триває напружена пора

Тривають роботи по догляду за лісовими культурами

В підрозділах ДП «Іванківський лісгосп» триває напружена пора по догляду за лісовими культурами, створеними цьогоріч та в попередні роки.

Своєчасний догляд за лісовими культурами – обов’язкова вимога у роботі лісівників. Адже від цього залежить приживлюваність і ріст лісових культур. Культури, в яких грунт задернілий, ростуть значно гірше, ніж культури з розпушеним і чистим від бур’янів ґрунтом.

Основна мета доглядів за лісовими культурами – створення умов для росту основних лісоутворюючих порід, покращення водного та температурного режиму, усунення негативного впливу трав’янистої рослинності та другорядних порід.

На поточний рік на підприємстві заплановано проведення доглядів на площі 1200 га. Станом на 01.08.2017 року в підрозділах ДП «Іванківський лісгосп» проведено доглядів за лісовими культурами на площі 624 га. Роботи тривають.

Для недопущення забур’янення, пригнічення головної породи поросллю другорядних порід робітники лісокультурних робіт проводять роботи по косінню трави, дрібнолісся, паростків у міжряддях лісових культур мотокущорізами.

Розпушування грунту, знищення бур’янів і природного відновлення малоцінних порід у міжряддях культур проводиться дисковими культиваторами КЛБ-1,7 в агрегаті з трактором МТЗ-80.

Детальніше www.facebook.com/photo.php