Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ДП “Клавдієвський лісгосп” Робочий візит начальника Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства

18 липня 2017 року відбулась робоча зустріч працівників ДП “Клавдієвський лісгосп” з начальником Київського обласного управління лісового та мисливського господарства Бойком Олексієм Леонідовичем.

В ході зустрічі відбулось знайомство начальника управління з колективом та підрозділами підприємствами.

Підчас діалогу були розглянуті проблемні питання для підприємства та лісової галузі в цілому. Коротку інформацію про роботу підприємства надали директор та головні спеціалісти підприємства.

Директор лісгоспу Лавренюк О.А. зупинився на перспективах розвитку підприємства та факторах що цьому заважають.

Головний лісничий Хромуляк О.І. дав оцінку лісогосподарському напрямку роботи підприємства, розповів про перспективи вирощування посадкового матеріалу в коробах.
Висвітлив проблему масового усихання насаджень сосни та заходи запобігання цьому явищу.

Головний інженер Лущик В.А. розповів про проблему зупинки вагонів з лісом на Одеській та Закарпатській залізниці та судові тяжби по цьому питанню.

Головний механік Марчук К.С. наголосив на зношеності автотракторного парку, значних затратах на ремонти та відсутність коштів на оновлення парку.

Головний бухгалтер Нужняк К.І. підняла питання про великий податковий тиск, що не дає можливості накопичити грошей на розвиток та модернізацію підприємства.

Лісничі всіх лісництв виступили з критикою змін до Санітарних правил в лісах України затверджених постановою Кабміну від 26 жовтня 2016 року №756, особливо в питаннях організації відводів та проведення санітарних рубок.

Загалом колектив виказав глибоку занепокоєність процесами, що проходять в державі, та направлені на знищення лісового господарства як галузі та виказав готовність відстоювати свої інтереси всіма законними способами.

Далі відбулось знайомство начальника управління з підрозділами підприємста. Зокрема в Клавдієвському лісництві він відвідав кабінет учнівського лісництва, де керівник шкільного лісництва Підлісна Н.А. ознайомила його з історією та здобутками юних лісівників.

В заключному слові Бойко О.Л. повідомив, що схожі проблеми озвучувались в усіх колективах підпорядкованих управлінню підприємств, та запропонував надати свої рекомендації в письмовій формі та направити для узагальнення та опрацювання в відповідні служби управління.

Детальніше http://klavlis.com.ua/no_cache/pres-sluzhba/novina/article/robochii-vizit-nachalnika-kijivskogo-oblasnogo-ta-po-m-kijevu-upravlinnja-lisovogo-ta-mislivskogo-gos.html