Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Інженери лісового господарства України вивчають лісівничий досвід лісівників ДП «Тетерівський лісгосп»

З метою вивчення сучасного досвіду ведення лісового господарства 17 березня 2017 року, для слухачів групи за спеціалізацією інженери лісового господарства «Укрцентркадриліс» було проведено виїзне навчання в ДП «Тетерівський лісгосп». Інженера мали змогу зустрітися із працівниками нашого підприємства та обмінялися досвідом по лісовідновленню та охороні лісу від пожеж.
Ознайомилися з роботою диспетчерського пункту, який обладнаний системою реагування на лісові пожежі «Азимут» та системою передачі даних WI-FI з камер відеоспостереження, які встановлені на шести пожежних вежах по периметру території лісгоспу.
Головний лісничий Черевко Іван Миколайович, поділився досвідом вирощування сіянців в контрольованому середовищі, показав, де насіння переробляється, зберігається, шишкосушарку. Інженери мали можливість на власні очі побачити посадковий матеріал вирощений з використанням сучасних технологій. В процесі дискусії були визначені значні переваги вирощування посадкового матеріалу в контрольованому середовищі по відношенню до розсадників.