Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Київське обласне та по м. Києву УЛМГ Чистий четвер

На виконання доручення голови облдержадміністрації від 10 березня 2017 року №95 “Про проведення в
Київській області двомісячника благоустрою населених пунктів”, керівники лісової галузі Київщини долучились до акції “Чистий четвер”, яка була проведена 13 квітня 2017 року.
У цьому році, в рамках проведення акції, було вирішено відвідати м. Богуслав, де розташовано одне з кращих державних підприємств, підпорядкованих Київському обласному та по м. Києву управлінню лісового та мисливського господарства (далі – Управління) – ДП “Богуславський лісгосп”.
Ми їхали практично через всю область. Масштабність проведення акції вражала. Представники усіх верст населення та віку приймали участь у прибиранні територій. У городах, районних центрах та селах люди чепурили сквери та парки, приводили до ладу пам’ятники загиблим воїнам, впорядковували газони та водойми.
Нас зустріла голова Богуславської районної державної адміністрації Старенька Ірина Абрамівна та її заступник Салата Олександр Петрович. Ірина Абрамівна зазначила, що ДП “Богуславський лісгосп ” є одним з лідерів серед бюджетоутворюючих установ Богуславщини. Працівники підприємства, під головуванням директора Могильного Валентина Григоровича, приймають активну участь у житті громади, тісно співпрацюють з освітніми та соціальними закладами.
До акції підприємство забезпечило посадковим матеріалом (ялина звичайна) Богуславську спеціалізовану школу №1, яка за оцінкою Національної академії наук України, Громадської Ради освітян і науковців України, Асоціації керівників шкіл України, входить у 50 найкращих навчальних закладів з 17 000, які функціонують в Україні.
Директор школи – Івченко Катерина Андріївна провела екскурсію закладом та з гордістю познайомила нас з вихованцями та педагогічним колективом.
Разом з ними перший заступник начальника Управління – Гузенко Руслан Володимирович та Старенька Ірина Абрамівна провели догляд за висадженими ялинами.

Лісівники Київщини і надалі будуть приймати активну в акціях,котрі виховують шанобливе ставлення до природи!
Бережемо природу – це майбутнє!

Детальніше www.facebook.com/photo.php

http://bgschool1.ucoz.ua/news

http://boguslav-rda.gov.ua