Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ЛІСІВНИКАМИ ВИЩЕДУБЕЧАНСЬКОГО ЛІСГОСПУ ПРОАНАЛІЗОВАНО РОБОТУ ПІДПРИЄМСТВА ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ 2017 РОКУ

ЛІСІВНИКАМИ ВИЩЕДУБЕЧАНСЬКОГО ЛІСГОСПУ ПРОАНАЛІЗОВАНО
РОБОТУ ПІДПРИЄМСТВА ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ 2017 РОКУ

9 серпня 2017 року у приміщенні ДП «Вищедубечанський лісгосп» відбулося засідання технічної ради, на якому було підсумовано та проаналізовано фінансово-господарську діяльність підприємства за перше півріччя 2017 року, обговорено відкриття сезону полювання на території лісгоспу користувачами мисливських угідь та ряд інших питань.

За звітний період відновлено та створено лісів на землях лісогосподарського призначення на площі 316 га, що становить 104 % до піврічного завдання. Проведено доглядів за лісовими культурами в переводі на однократний на площі 908 га.

Проведено доглядових рубок у насадженнях на площі 186 га в т.ч. у молодняках на площі 72 га, що становить 158 % до завдань.

Заходів з формування і оздоровлення лісів на площі 528га, що становить 211 % піврічного завдання.

Велику увагу підприємство приділяє охороні лісу від пожеж. З цією метою влаштовано 358 км. мінералізованих смуг та проведено доглядів за ними протяжністю 600 км. Ведеться цілодобове телеспостереження за лісом. Така кропітка робота дає результати: з початку року сталося лише десять незначних загорянь лісу, які були швидко ліквідовані. Під час проведення рейдів по виявленню порушників Правил пожежної безпеки було притягнуто до відповідальності 48 осіб та оштрафовано на 4080грн.
Підприємством забезпечено зростання продуктивності праці та середньомісячної заробітної плати на 25% в порівнянні з І півріччям 2016 року.

Випущено товарної продукції переробки на 23% більше в порівнянні з І півріччям 2016 року, при цьому пущено в переробку 16,9 тис. куб.м. деревини.
На ведення лісового господарства було витрачено 15,4 млн.грн. власних коштів.

За 6 місяців до зведеного бюджету підприємством сплачено 11,9 млн.грн. податків, в тому числі до місцевих бюджетів 4,1 млн.грн.

У відповідності до Закону України “Про мисливське господарство та полювання” у серпні почався сезон полювання на пернату дичину. Так більшість користувачів мисливських угідь розпочали сезон полювання з 05.08.2017 року, інші користувачі з 12.08.2017 року. Станом на 07.08.2017року районним мисливствознавцем складено 3 протоколи на порушників правил полювання.

Також на засіданні техреди обговорено стан охорони лісів від незаконних рубок, що в умовах сьогодення потребує регулярного проведення ревізій лісового фонду та посилення оперативної роботи рейдових бригад та було розглянуто Рішення виїзної наради щодо всихання соснових насаджень на Поліссі і необхідності здійснення в них санітарно-оздоровчих заходів.

Підсумовуючи результати діяльності підприємства, технічною радою було прийнято ряд рішень щодо основних завдань на найближчий період та шляхів їх подальшого виконання.

Детальніше https://vdlg.com.ua/no_cache/pres-sluzhba/novina/article/lisivnikami-vishchedubechanskogo-lisgospu-proanalizovano-robotu-pidprijemstva-pershogo-pivrichchja-2017-roku.html