Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Начальник Київського обласного та по м. Києву УЛМГ відвідав ДП “Богуславський лісгосп”

22 травня 2017 року державне підприємство «Богуславське лісове господарство» з робочим візитом відвідав новопризначений начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Бойко Олексій Леонідович та перший заступник начальника управління Гузенко Руслан Володимирович. На зустріч була запрошена голова Богуславської РДА Старенька Ірина Абрамівна.

Зустріч за участю директора Могильного Валентина Григоровича та трудового колективу пройшла у теплій та невимушеній атмосфері, де головні спеціалісти, інженери та лісничі мали можливість охарактеризувати роботу підприємства, висвітлити наявні проблеми і висловити свої побажання та пропозиції щодо шляхів їх вирішення.

Начальником управління та головою адміністрації було відмічено, що стабільний фінансово-господарський стан підприємства значною мірою є результатом злагодженої роботи директора та колективу підприємства. Олексій Леонідович також відмітив, що успіх, стабільність і процвітання лісової галузі неможливий без стабільної роботи та досягнень підприємства, а тому побажав не зупинятися на досягнутому і надалі працювати на результат. Також наголосив, що ліс є національним багатством і є об’єктом права власності Українського народу, а тому основним завданням є ефективне ведення лісового господарства і заліснення нових територій.
В свою чергу директор ДП «Богуславське лісове господарство» побажав Олексію Леонідовичу успіхів на посаді та плідної співпраці.

Детальніше http://www.facebook.com/DPBoguslavlisgosp/posts/1913981622216240