Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Нарада з гасіння лісових пожеж

14 липня 2017 року у Київському обласному та по м. Києву УЛМГ (далі – Управління) під головуванням начальника Управління Олексія Бойка та за участі першого заступника начальника Управління Руслана Гузенка, директорів, головних лісничих підпорядкованих підприємств та спеціалістів Управління відбулась виробнича нарада, головною темою якої була боротьба з лісовими пожежами.

На початку наради О.Бойко доповів про важку ситуацію що склалася на державних лісогосподарських підприємствах Київської області у зв’язку з підвищеною загрозою лісових пожеж в сьогоденних умовах температурного режиму, наголосив на необхідності проведення комплексного проведення профілактичних заходів систем протипожежного захисту лісів, швидке реагування на загоряння в екосистемах, недопущення лісових пожеж та їх оперативну ліквідацію.

Директори державних лісогосподарських підприємств та спеціалісти лісової галузі Київщини обмінювались досвідом боротьби з пожежами, акцентували, що кількість пожеж багато в чому залежить від відповідальності населення, та завдяки взаємодії лісової охорони зі ЗМІ, правоохоронними та контролюючими органами, сільськими радами, органами місцевого самоврядування, громадськості можна істотно зменшити їх кількість.

У підсумку наради керівництвом Управління були проаналізовані загальні проблеми ведення лісового господарства у пожежобезпечний період та надані рекомендації для удосконалення алгоритму профілактики та гасіння лісових пожарів.

Деталініше www.facebook.com/photo.php