Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Семінар мисливствознавців Київщини

15 серпня 2017 року у Київському обласному та по м. Києву УЛМГ (далі-Управління) під головуванням начальника Управління Олексія Бойка, заступника начальника Управління – завідувача сектором мисливського господарства Василя Гриня, головних спеціалістів сектору мисливського господарства Управління Андрія Гусєва та Романа Коновала відбувся семінар за участю районних мисливствознавців, начальників мисливських дільниць державних підприємств лісового господарства та користувачів мисливських угідь Київщини.

Серед запрошених були присутні начальник головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Олена Матвієнко та голова Київської обласної організації УТМР – директор МРВО УТМР В’ячеслав Щегельський.

На семінарі були обговорені план заходів щодо недопущення поширення збудника АЧС в Київській області, відкриття полювання на території Київської області в мисливському сезоні 2017/2018 років, стан ведення мисливського господарства та охорони мисливських угідь від браконьєрства в Київській області, закриття полювання на лося на території України, були доведені до відома та використання в роботі Такси для обчислення розміру відшкодування збитків, завданих унаслідок порушення законодавства в галузі мисливського господарства та полювання (крім видів, занесених до Червоної книги України).

Також було зазначено, що за даними обліку чисельності та території мисливських угідь Київської області нараховується 31 дикий кабан. Станом на 15.08.2017 року було добуто 5 голів. З початку відкриття сезону полювання на пернату дичину державними районними мисливствознавцями складено 40 протоколів на порушників правил полювання. Загалом з початку року складено 89 протоколів.

Детальніше www.facebook.com/photo.php