Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

У Держлісагентстві відбулося засідання Громадської ради

Днями у Держлісагентстві відбулось засідання Громадської ради. Участь у засіданні взяли 44 представники інститутів громадянського суспільства. Було розглянуто низку питань, зокрема, Положення про Громадську раду, затвердження складу та обрання голів комісій, а також план роботи Громадської ради на 2017 рік.

Під час засідання були розглянуті та ухвалені пропозиції та зауваження членів Громадської ради до Положення. Одноголосно схвалене Положення, після опрацювання, буде надано Держлісагентству для затвердження та оприлюднення на офіційному веб-сайті.

За результатами обговорення головою комісії з питань лісової політики та стратегії розвитку лісової та мисливської галузей обрано Павла Кравця, комісії з питань фінансового забезпечення обрано Володимира Дороша, комісії з питань використання лісових ресурсів Валерія Лозицького, комісії з питань підготовки кадрів та кадрового забезпечення Юрія Марчука.

Учасники засідання вирішили затвердити план роботи громадської ради на січень. На наступному засіданні вирішено розглянути план роботи Громадської ради на 2017 рік в цілому. У січні також будуть розглянуті питання фінансового забезпечення лісогосподарських підприємств, ринку деревини та інші.