Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Весна! Лісокультурна компанія.

З настанням сприятливих погодних умов державні підприємства, підпорядковані Київському обласному та по м. Києву управлінню лісового та мисливського господарства, розпочали активну підготовку до весняних лісокультурних робіт.
Цього року лісівники краю планують заліснити 3 тис. га зрубів, де будуть висаджені 27,7 млн. штук сіянців основних лісоутворуючих порід ( сосни, дуба, берези), які успішно пережили зиму і вже готові стати молодими насадженнями,
Також до висадки підготовлено 22,3 га, лісових розсадників, де вирощуватимуться сіянці для подальших лісокультурних потреб.
Станом на сьогодні заготовлено понад 62,5 т насіння деревно-чагарникових порід, що повністю забезпечить потреби лісгоспів необхідною кількістю садивного та посівного матеріалу.
З початку року заготовлено 215 кг, насіння хвойних порід. Своєчасно проведені заплановані об’єми робіт з підготовки ґрунту. Лісогосподарські підприємства підготували необхідну техніку та інвентар, придбали сучасні засоби для вирощування садивного матеріалу та створення лісових культур в умовах надмірної спеки.

Провідний спеціаліст
відділу лісового господарства
Київського обласного та по м. Києву УЛМГ
Путь В.М.