Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

6 грудня 2016 року в Україні відзначатимуть 25 річницю утворення національної армії – Збройних сил України.

6 грудня 2016 року в Україні відзначатимуть 25 річницю утворення національної армії – Збройних сил України.
Традиційно в цей день ми вшановуємо всіх військових.
Сьогодні, коли країна переживає особливо важкий час, українська армія доводить вірність Батьківщині, захищаючи свій народ та цілісність нашої держави, а це свято, для більшості українців стало символом справжньої мужності і героїзму.
Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто ніс і несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу та незламну силу волі.
З початку бойових дій на сході країни із Фастівського лісгоспу на захист Батьківщини були призвані четверо працівників підприємства: Кадкаленко Леонід Володимирович, Калапац Олександр Олегович, Орлівський Валерій Володимирович із Веприківського лісництва та Ковальський Олександр Миколайович, працівник Дорогинського лісництва.
Відслуживши більше року і достойно виконавши свій обов’язок перед державою, вони повернулися до своїх домівок та колективів. З відомих причин хлопці не люблять згадувати часи служби на сході, скромно відповідаючи: «Ми робили те, що повинні були робити», – хоча їм прийшлося побувати в самих гарячих точках, пережити поранення і втрати бойових товаришів.
Ми дуже пишаємося своїми колегами-захисниками, щиро вдячні їм за відвагу та пам’ятаємо, що завдячуючи таким патріотам як вони, ми маємо можливість жити під мирним небом.
Цієї осені ряди Збройних сил України поповнили ще двоє працівників нашого підприємства, які були призвані на строкову службу: Лозниця Андрій Олександрович та Нещотний Євгеній Олександрович. Сподіваємось, що щира любов до України, славетні бойові подвиги українських воїнів, ветеранів війни і народна повага надихнуть їх на нові звершення у зміцненні обороноздатності країни та служінні своєму народові.
Колектив Фастівського лісгоспу щиро вітає своїх колег, військовослужбовців та всіх захисників нашої держави із Днем Збройних Сил України.
Бажаємо вам бути гідними синами своєї Батьківщини, з честю захищати рідну землю. Міцного здоров’я вам, благополуччя, щастя, добра, миру і спокою всім родинам, а нашій Україні перемоги, стабільності, безпеки та процвітання!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!