Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ДП “Фастівський лісгосп”

24 травня 2017 року в ДП «Фастівський лісгосп» відбулася зустріч начальника Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Бойка Олексія Леонідовича, першого заступника начальника Гузенка Руслана Володимировича з колективом підприємства.

На зустрічі була представлена презентація про діяльність лісового господарства, після якої Олексій Леонідович особисто познайомився з головними спеціалістами, керівниками підрозділів та інженерним складом лісгоспу, поцікавився проблемами, які виникають в процесі роботи та чи є питання, які потрібно вирішувати на рівні обласного управління.

Після зустрічі в конторі лісгоспу, гості відвідали Веприківське лісництво, де ознайомилися з його діяльністю, побували на лісовому розсаднику, в теплицях.

Очільник обласного управління наголосив, що потрібно працювати над збільшенням основних економічних показників, що одним з пріоритетів має бути збереження колективу та його соціальний захист, а кожен працівник на своєму місці – має дбати про імідж лісової галузі.

На закінчення, Олексій Леонідович подякував всім за наполегливу працю, побажав подальших успіхів та процвітання підприємству.

Детальніше www.facebook.com/photo.php