Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ДП “Ржищівський військовий лісгосп” УРОЧИСТЕ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

УРОЧИСТЕ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

Напередодні свята Дня працівника лісу, яке традиційно лісівники святкують у третю неділю вересня, пройшли урочистості у колективі ДП «Ржищівський військовий лісгосп»
Той хто любить паростки кленові
І діброві молодість ростить
Той достойний людської любові
Бо живе й працює для століть!

Так в урочистій обстановці працівників та ветеранів лісової галузі привітав директор Даниленко Борис Іванович. Він відмітив в своєму вітальному слові, не просто результати роботи колективу лісгоспу, а і наполегливу, напружену щоденну працю, з якої проростають великі успіхи. Тож, звісно не обійшлося без нагород, відмічаючи кращих працівників.

Першою нагородою, яку оголосили була Подяка Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства колективу ДП «Ржищівський військовий лісгосп».
Нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» Державного агенства лісових ресурсів України нагородили старшого майстра Яценка Володимира Андрійовича.

Нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України» Державного агенства лісових ресурсів України нагородили головного лісничого Косюхна Петра Борисовича.

Подяку Голови Державного агенства лісових ресурсів України з врученням пам’ятного листа отримали: майстер лісу Білецький Микола Іванович та головний економіст Чорноусько Марія Марківна.

Нагородили Грамотою Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства старшого майстра Сича Сергія Васильовича. Подяки Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства отримали: інженер лісового господарства Тимощук Ольга Миколаївна та головний бухгалтер Коломієць Антоніна Петрівна.

Та ще 20 працівників отримали Грамоти та Подяки підприємства.

Слова вдячності лунали і в адресу наших ветеранів лісової галузі, яких напередодні кожного особисто привітали і запрсили на святкування. Адже це люди, які отримамаши спадок від своїх предків зберегли, виростили, примножили і передали в спадок нам цей безцінний скарб – ЛІС. Вони втираючи сльози дякувили, ділилися спогадами і давали настанови на майбутнє.

Працівники колективу ДП «Ржищівськи військовий лісгосп» в свою чергу привітли тависловили подяку керівнику за віру, терпіння і любов до лісу.

Позитивних емоцій колективу додав виступ ансамблю «Вербиченька».

Детальніше www.facebook.com/photo.php