Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

«МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ»

За ініціативи ООН 21 березня в усьому світі відзначається як Міжнародний день лісів. Також цього дня стартує започаткована Державним агентством лісових ресурсів України Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Одним із завдань Акції є привернення уваги суспільства до основних заходів із збереження і відновлення лісів, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, підвищення довіри до діяльності лісогосподарської галузі.
Завдяки проведенню заходів в рамках Акції громадськість має змогу отримати практичний досвід по висаджуванню дерев, ознайомитись з діяльністю та веденням лісового господарства на нашому підприємстві.
Напередодні міжнародного Дня лісів активними учасниками Акції стали представники Іванківської районної ради та Іванківської районної державної адміністрації на чолі з головою РДА Лісогором М.Е., першим заступником голови РДА Свириденко Т.Д та заступником голови РДА Ждановим О.В.

Представники райдержадміністрації, райради та лісгоспу перед посадкою ( заступник голови РДА Жданов О.В. – перший справа, лісничий Леонівського лісництва Осипенко І.П. – третій справа, пр. інженер з лісових культур Нечипоренко Н.О. – перша зліва)

Директор лісгоспу Калапац О.М. коротко розповів голові райдержадміністрації Лісогору М.Е. та всім присутнім про основні напрямки діяльності підприємства, про важливість відновлення і збереження лісів.

Директор ДП «Іванківський лісгосп» Калапац О.М та голова Іванківської РДА Лісогор М.Е.

Лісничий Леонівського лісництва, на базі якого і відбувся даний захід, детально розповів про те, як з допомогою ручного інструменту – меча Колесова, винайденого понад 130 років тому, правильно висаджувати молоді деревця в грунт.

Лісничий Леонівського лісництва Осипенко І.П. (по центру) розповідає про меч Колесова

Учасники заходу відчули яким нелегким, але благородним є труд лісівників.
А ми в свою чергу вдячні, що представники місцевої влади долучились до примноження зеленого багатства нашого краю.

Голова Іванківської РДА долучився до благородної справи Перший заступник голови Іванківської РДА Свириденко Т.Д.

Пр. інженер з лісових культур
ДП «Іванківський лісгосп, Нечипоренко Н.О.