Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ОРАНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ

З нагоди відзначення Міжнародного Дня лісів, яке відзначають 21 березня, та на виконання заходів в рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» представники Оранського лісництва ДП «Іванківський лісгосп» запросили учнів Оранської ЗОШ І-ІІ ст. на екскурсію до лісу.
Вчителі та учні з великим задоволенням відповіли на запрошення лісівників, і майже в повному складі вирушили до лісу. Супроводжували учнів директор школи Копко О.М. та вчителі Малашенко Н.В., Пашук О.М.
Лісничий Оранського лісництва Камінський В.В. провів дітям пізнавальну екскурсію по лісокультурній площі. Діти побачили, як трактор нарізає борозни.
Тут же на місці лісничий ознайомив присутніх з технологією садіння лісових культур. Діти побачили як з малого сіянця може вирости могутній ліс.

Всі бажаючі мали змогу потримати основний інструмент, без якого неможливе садіння лісу – меч Колесова, навчитись саджати сіянці в грунт. Ніхто не залишився байдужим до такого важливого, потрібного завдання.

Згодом лісничий провів дітям та їх наставникам екскурсію лісом. Розповів про правила поведінки в лісі, про важливість створення лісових насаджень та їх збереження. Адже ліс сторицею віддячує всім, хто його оберігає і примножує, дарує гарний настрій всім, хто до нього завітає.

Пр. інженер з лісових культур
ДП «Іванківський лісгосп», Нечипоренко Н.О.