Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Підведені підсумки господарсько-фінансової діяльності за І квартал 2017

18 травня 2017 року колегією Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства підведені підсумки господарсько-фінансової діяльності за І квартал 2017 та розглянуто стан охорони праці на підприємствах лісового господарства.

Підприємствами проведено лісовідновлення на площі 2533 га, проведено догляду за молодняками на площі 935 га, влаштовано та доглянуто 7,8 тис.км мінералізованих смуг, державною лісовою охороною проведено 347 рейдів щодо охорони лісів від пожеж, незаконних рубок, охорони мисливських тварин і проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою в період масового розмноження диких тварин і притягнуто до відповідальності 79 порушників.
Середня заробітна платня досягла 9590 грн, сплачено податків та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів 105 млн грн, в тому числі 26,4 млн до місцевих бюджетів.

Звернуто увагу, що життя людини – це найцінніше, тому заходи направлені на поліпшення стану охорони праці мають бути пріоритетними.

Колегія окреслила першочергові завдання, які стоять перед лісівниками на найближчий період змін та реформування.

Детальніше www.facebook.com/photo.php