Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

Працівники сільського господарства та лісівники завжди мають працювати спільно, – Христина Юшкевич

Працівники сільського господарства та лісівники завжди мають працювати спільно, – Христина Юшкевич

Т. в. о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич на свої сторінці у Facebook привітала працівників сільського господарства з їхнім професійним святом.

Вона повідомила, що лісове та сільське господарства напряму пов’язані між собою і День працівників сільського господарства є деякою мірою спільним святом для аграріїв та лісівників.

«Однією з функцій лісів є захисна. Лісові насадження надійно захищають ґрунти від ерозії, допомагають берегти та підвищувати врожайність сільськогосподарських культур. А це, у свою чергу, сприяє нарощуванню обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, що є привабливим для України з точки зору перетворення її на одного зі світових лідерів у цій галузі», – підкреслила т. в. о. Голови відомства.

Христина Юшкевич зазначила, що лісівники і працівники сільського господарства завжди мають працювати спільно, допомагаючи один одному.

«Така співпраця забезпечить збільшення і лісів, і врожайності, покращуватиме екологічний стан та створюватиме умови для розвитку нашої держави», – наголосила вона.