Kyiv Oblast and Kyiv Forestry and Hunting Management
Hot lines
State Agency of Forestry
Kiev Oblast and the Kyiv City Administration of LMG

У Держлісагентстві відбулось засідання Науково-технічної ради

У Держлісагентстві відбулось засідання Науково-технічної ради

21 грудня відбулось перше засідання Науково-технічної ради Держлісагентства оновленого складу, у якому взяли 22 представники наукових, освітніх, проектних, лісозахисних та інших підприємств лісової галузі, представники Держлісагентства, обласних управлінь та громадськості.

Учасники розглянули та схвалили 7 рекомендацій, розроблених Українським науково-дослідним інститутом гірського лісівництва, які стосуються різних аспектів лісогосподарської діяльності Карпатського регіону.

Під час засідання розглянуто документи, представлені на розгляд Науково-технічної ради, наприклад, рекомендації щодо ефективного використання клонового лісового насінництва в Карпатському регіоні та створення плантацій підвищеного генетичного рівня, не викликали зауважень присутніх. А також питання стосовно їх впровадження у виробництво (рекомендації з рубок переформування, рекомендації із заміни похідних ялинників).

Учасники зустрічі наголосили на необхідності враховувати напрацювання інституту при удосконаленні нормативно-правової бази та популяризації результатів досліджень. Особливо рекомендацій з удосконалення технологій лісозаготівель при різних способах рубок в гірських лісах Українських Карпат.