Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Дякуємо небайдужим громадянам за активну позицію!

Днями неймовірна, свідома команда – родина пана Білоконського Артема зробила колосальну роботу: зібрали величезну кількість мішків зі сміттям, які б вмістились в приблизно 1.5 камази !!!!
Так, пан Артем із дружиною Вікторією та друзями, повністю прибрали стихійне сміттєзвалище на лісовому масиві, що прилягає до с.Новосілки.


Розуміючи великий обсяг робіт, вони звернулись за допомогою до ДП “Вищедубечанський лісгосп”, і звісно, що лісгосп з радістю підтримав таку ініціативу і допоміг у навантаженні сміття (було залучено 6 працівників державної лісової охорони ) та в межах своїх можливостей посприяв його вивезенню.
Ліквідоване звалище було переважно не із залишків від будівельних матеріалів, які лишають несвідомі робітники, чи сміття відпочивальників, а було саме побутовими відходами (пляшки, залишки їжі, підгузники…). 

Незважаючи на те, що ліквідація сміттєзвалищ не є основною, прямою функцією державної лісової охорони ми завжди готові, в межах своїх повноважень та можливостей, вислухати і підтримати громадські ініціативи та місцевої влади щодо звільнення та захисту земель лісового фонду від засмічення.

Прес-служба ДП “Вищедубечанський лісгосп”