Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

22 березня 2019р. в рамках акції “Майбутнє лісу в твоїх руках” в Поташнянському лісництві на площі 0,7 га. було висаджено лісові культури сосни звичайної

22 березня 2019р. в рамках акції “Майбутнє лісу в твоїх руках” в Поташнянському лісництві на площі 0,7 га. було висаджено лісові культури сосни звичайної. У створенні нового насадження взяли участь народні депутати члени міжфракційного об’єднання “Київщина” Ярослав Москаленко, Сергій Мельничук, Хвича Мепарішвілі, Ірина Суслова та Ольга Червакова, депутат Киїської обласної ради Галини Єрко, начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового і мисливського господарства Олексій Бойко, голова Бородянської РДА Вадим Чередник, голова Бородянської районної ради Георгій Єрко, начальник Бородянського відділення поліції Олександр Омельяненко, директор підприємства “Беррі Комерц” Василь Матийчик, директор ПМК-15 Віталій Кубицький, директор Немішаєвського агротехнічного коледжу (ВП НУБіП) Володимир Альохін, голова Бородянської ОТГ Олександр Сахарук, директор Бородянського центру зайнятості Сергій Колосовський, директор ЦСПР “Довір’я”, депутат Бородянської селищної ради Людмила Бойко, а також лідери учнівського самоврядування Бородянської школи № 2.
Після короткого інструктажу з технології висаджування сіянців та техніки безпеки, учасники розділились на ланки та приступили до роботи. Захід пройшов в дружній атмосфері і навіть погодні умови з початком роботи значно покращились і, попри дощовий прогноз, на небі час від часу з’являлось весняне сонце.
ДП “Тетерівський лісгосп” висловлює усім учасникам акції вдячність за активну громадську позицію, за небайдуже ставлення до природи, за усвідомлення важливості відповідального до неї ставлення кожного громадянина, а також за те, що знайшли час і можливсть долучитись до благородної справи з відновлення зелених скарбів.