Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» в Фастівському лісгоспі триває.

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» в Фастівському лісгоспі триває.

29 березня вона пройшла у Веприківському лісництві та об’єднала людей різних поколінь і різних професій. Разом садили ліс юні лісівники, лісова охорона, представники влади на чолі з головою Фастівської райради Геннадієм Павловичем Сіваненко та заступником голови Фастівської райдержадміністрації Юрієм Віталійовичем Волковим, військовий комісар Сергій Миколайович Міщенко, його заступник Андрій Валерійович Сізілов, представники місцевого самоврядування із сільським головою Ольгою Анатоліївною Кравченко та депутатом районної ради від с.Веприк – Олегом Анатолійовичем Коломійцем. Також до заходу приєднався і помічник Народного депутата України Руслана Миколайовича Сольвара – Андрій Іванович Січко.
З вітальним словом перед учасниками акції виступили директор лісгоспу Олег Юрійович Чемерський, головний лісничий Леонід Никифорович Прокопюк та лісничий Веприківського лісництва Ігор Сергійович Петльовий. Вони подякували присутнім за бажання долучитися до такої благородної справи, побажали отримати побільше приємних вражень, а тим, хто вперше долучився до посадки лісу – дізнатися щось нове про діяльність лісового господарства.
Сонячна тепла погода додавала гарного настрою і сприяла плідній роботі. Особливим захід був для вихованців Веприцького учнівського лісництва, адже цього дня вони завжди чекають з нетерпінням. Юні лісівники не тільки самі дуже відповідально підійшли до посадки нових насаджень, а ще дорослим, які садили вперше, проводили майстер-класи. Висаджували сіянці дуба звичайного, дуба червоного та сосну звичайну із закритою кореневою системою. Спільними зусиллями учасники акції посадили 2,8 га лісових культур.
По закінчені посадки лісівники пригостили дітей солодощами, а для бажаючих, організували екскурсію по лісовому розсаднику та територією садиби Веприківського лісництва.
Від проведеної акції учасники отримали масу задоволення, так як поєднали дуже потрібну справу із відпочинком на свіжому повітрі, а особливо ті, хто на один день мав змогу покинути свій звичний кабінет і відправитися до царства природи – весняного лісу.

Детальніше www.facebook.com/photo.php