Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Держлісагентство продовжує співпрацю з німецькими фахівцями щодо національної лісової інвентаризації

Сьогодні відбулася зустріч заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря з керівником німецько-українського агрополітичного діалогу Фолькером Зассе, Першим секретарем Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Германом Інтеманном та працівниками Посольства.

Під час зустрічі сторони обговорили питання організації прийому в Україні делегації Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, який заплановано у жовтні ц.р.

Перший секретар Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Герман Інтеманн наголосив, що Німеччина зацікавлена у співпраці з Україною в лісовій галузі.

Окрім того, обговорено організацію семінару з лісової інвентаризації в Україні, який відбудеться 20 липня.

Керівник німецько-українського агрополітичного діалогу Фолькер Зассе повідомив, що у рамках співпраці було проведено відповідний аналіз та розроблено пропозиції щодо наступних кроків для проведення інвентаризації лісів.

За його словами, Уряд Німеччини розглядає питання щодо допомоги та подальшої участі у проведенні лісової інвентаризації в Україні.

У свою чергу, заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар наголосив, що в Україні наразі йде широке обговорення необхідності проведення реформи у лісовому господарстві. Проведення національної інвентаризації стане основою для повноцінного розуміння стану українських лісів з метою розробки Національної лісової програми.