Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

До уваги бажаючих взяти участь у громадській акції Держлісагентства “ВІДНОВЛЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ”

У рамках Акції відбудеться два безпрецедентних заходи:

21 березня, у Міжнародний день лісів, буде висаджено 5 мільйонів дерев.

Тижневий Марафон садіння лісу. Протягом тижня, з 21 до 29 березня, у рамках Акції буде висаджено щонайменше 10 мільйонів дерев.

Кожен охочий зможе безпосередньо в лісі, прослухавши короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні саджанці за допомогою спеціального обладнання.

Запрошуємо громадян України, учнівську та студентську молодь, представників інститутів громадського суспільства, органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучатися до Акції «Відновлюємо ліси разом».

Акція буде проведена одночасно у всіх областях України. Поступово,  на веб-сайтах державних лісогосподарських підприємств та на сайті  Управління  буде зазначена вся необхідна інформація стосовно місць, де проводитиметься Акція.

Відповідальна особа  за запис учасників для участі в акції “Відновлюємо ліси разом” та за надання координаційної/методичної підтримки по Київському обласному та по м. Києву управлінню лісового та мисливського господарства – Маліновська Ауріка Анатоліївна, тел. 044 451 20 00, електронна адреса info@kyivlis.gov.ua.

Всіх бажаючих приєднатись до Акції, просимо також заповнювати реєстраційну форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2UmCEVpUW5giTuflfNAIK6vORA7RN8rWNtFguZMnCtLKLLg/viewform

#ліс #ВідновлюємоЛісиРазом #5000000дерев #10000000дерев