Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”

Розпочалась найвідповідальніша пора для лісівників, – весняна лісокультурна кампанія. Терміни посадки, у зв’язку з примхами погоди, дуже стислі , і необхідно як найшвидше провести ці важливі роботи.
У всіх структурних підрозділах Державного підприємство «Білоцерківське лісове господарство» активно тривають лісокультурні роботи. Цієї весни підприємство планує створити лісові культури на площі близько 117 га зрубів шляхом посадки та посіву, посіяти 1,0 га лісових розсадників, де вирощуватимуться сіянці для подальших лісокультурних потреб. Для забезпечення населення в передноворічні свята лісгосп планує посадити весною ще 1,0 га плантацій новорічних ялинок.
У 2017 році відтворення лісів по Білоцерківському району становитиме, щонайменше 18 га. До весняної лісокультурної кампанії 2017 року лісівники Білоцерківщини підготувались заздалегідь. Для успішного виконання запланованих завдань восени минулого року і в першому кварталі цього року здійснили цілий комплекс підготовчих робіт: проведена підготовка грунту, заготовлено насіння основних лісоутворюючих порід, вирощено достатню кількість стандартного садивного матеріалу сіянців.

Детальніше www.facebook.com/photo.php