Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”. Безпека праці перш за все!

З метою запобігання випадків травмування працюючих, створення на кожному робочому місці безпечних і нешкідливих умов праці, підвищення рівня культури виробництва та санітарно-побутового обслуговування лісничий Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп»  Курко В.Й. організував семінар «Безпека праці перш за все!», що відбувся 20 березня 2018 року.

У семінарі  взяли участь працівники Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп» а також провідний інженер з охорони праці ДП “Білоцерківський лісгосп” Бичков М.Г., завідувач відділення анестезії з ліжками інтенсивної терапії комунального закладу “Ставищенська центральна районна лікарня” Ставищенської районної ради Київської області  Гончар О.В., капітан служби цивільного захисту, провідний інспектор Ставищенського РС головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Київській області Розуменко С.П.

У ході семінару Бичков Микола Георгійович провів аналіз причин та обставин травмування робітників на робочих місцях; Гончар Олег Васильович розповів про першу допомогу при травматизмах різного характеру а також наголосив на важливості проведення обов’язкового попереднього, періодичного і позапланового медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах з небезпечними чи шкідливими умовами праці; Розуменко Сергій Петрович  розповів про різні методи боротьби з лісовими пожежами , як зменшити час на ліквідацію, а відповідно, і збитки від лісових пожеж і найголовніше, як в екстремальних ситуаціях не зашкодити собі та іншим.

Швець Т.О. – майстер лісу , закликав усіх постійно цікавитися інформацією на стендах  з охорони праці ,  де розмішується матеріал з профілактики виробничого травматизму, та не бути байдужими у вирішенні питань з охорони праці. Виступали і інші спеціалісти підприємств, які в своїх виступах надали позитивну підтримку щодо необхідності постійно у своїй  роботі проводити частіше подібні семінари.

Семінар-навчання пройшов добре, усі спрацювали злагоджено.

 

Лісничий Ставищенського лісництва

ДП «Білоцерківський лісгосп»

Курко В.Й.