Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”. Допоможемо птахам взимку!

Птахи не лише дарують нам чарівні пісні та є окрасою природи, вони відіграють значну роль у поширенні насіння рослин, сприяють перехресному запиленню квітів, знищують шкідників у лісах, парках, садках та полях. Але зимовий період є надзвичайно складним випробуванням для пернатих.

Світлина від Оксани Руднєвої.

Саме з настанням холодів та утворенням щільного снігового покриву, птахи потребують нашої допомоги. Дуже важливо робити це правильно, щоб не завдати шкоди їхньому

Світлина від Оксани Руднєвої.

здоров’ю.Саме з цією метою 23 листопада члени учнівського лісництва «Розкішнянське», що є підрозділом Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп», провели для учнів 3 класу виховну годину «Допоможемо птахам взимку!». Третьокласники більше дізналися про перелітних та зимуючих птахів, а також про те, чим живиться в зимовий період кожен вид пернатих.

Світлина від Оксани Руднєвої.
Виховна година проходила в інтерактивній формі, тому початківці із задоволенням гралися в гру «Хто прилетить до твоєї годівнички взимку?», та «Який корм покладеш до годівнички?».

 Ð¡Ð²Ñ–тлина від Оксани Руднєвої.
Також у третьокласників з’явилася чудова нагода побувати на пташиній кухні та самостійно приготувати смаколики для птахів. 


По завершенню виховної години, усі разом насипали корм до годівничок, та гостинно запросили пернатих до пташиної їдальні.
Керівник учнівського лісництва Руднєва О.В.