Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП ” Богуславський лісгосп”. Весняна лісокультурна компанія

До нового лісокультурного сезону підготувались заздалегідь, підприємство має усі необхідні ресурси, аби провести весняну посадку лісу якісно та в оптимальні агротехнічні строки.
В осінній період 2016 року у структурних підрозділах було заготовлено 5,4 тис. кілограмів жолудя дуба звичайного та 4,5 тис. кілограмів дуба червоного. Це, лісове насіння ще зберігається у спеціальних умовах, щоб не втратило здатності до проростання, і буде висіяно незабаром за сприятливих погодних умов і в свою чергу, дозволить забезпечити підприємство необхідним посадковим матеріалом на 2018 рік.
Посадковим матеріалом, необхідним для створення лісових культур, підприємство забезпечено у повній мірі – вирощено 656 тис. сіянців дуба звичайного, 100 тис. – дуба червоного та 266 тис. – сосни звичайної. Усі сіянці успішно пережили зиму і готуються стати молодими насадженнями.
Загалом в межах підприємства буде заліснено 151 га площ – таке завдання цьогорічної весняної лісокультурної кампанії для Богуславських лісівників. З них лісові культури планують створити посадкою сіянців на 148 га, 3 га відведуть під природне поновлення.