Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Фастівський лісгосп”

Вихованці Веприцького учнівського лісництва Фастівського лісгоспу відзначили Всесвітній день лісів трудовим десантом.
Щороку в цей день фахівці з усього світу обговорюють користь лісу, товарів та послуг, отриманих з лісу; люди більше дізнаються про стале управління лісами, невиснажливе використання лісових ресурсів (без завдання шкоди лісовим екосистемам) з метою їх збереження для майбутніх поколінь.
У Всесвітній день лісів розповсюджується інформація щодо всіх аспектів багатства лісу, представлених з трьох точок зору: виробництво, захист, і відновлення.
А ще, цей день вважається сприятливим для посадки та росту дерев. Тож вихованці Веприцького учнівського лісництва на честь сьогоднішнього свята провели акцію «Примножимо зелений скарб». Перед початком заходу старші колеги-лісівники провели для дітей просвітницьку роботу, черговий раз розповівши про значення і користь лісів.
З піднесеним настроєм та відчуттям гордості, юні лісівники посадили шкілку новорічних ялин, площею 0,6 га, яку в майбутньому планують доглядати.
Вже традиційно, після посадки, старший майстер лісу С.С.Суровікін та майстер лісу В.А.Андреєв пригостили дітей солодощами.