Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Фастівський лісгосп” Фастівські лісівники підвели підсумки новорічної ялинкової кампанії

Фастівські лісівники підвели підсумки новорічної ялинкової кампанії

Напередодні 2018 року у Фастівському лісгоспі відповідально підійшли до організації ялинкової кампанії: з початку грудня були розміщені оголошення на бігбордах, в місцевій пресі, на сайті лісгоспу та в соцмережах про місця реалізації хвойних дерев і ціни на продукцію.

Вже 15 грудня ялинкові майданчики розпочали свою роботу. Мешканці міста і району мали змогу придбати новорічні дерева у всіх лісництвах підприємства та у центрі Фастова в парку Сонячний. Населенню були запропоновані ялини і сосни від 1 до 3 метрів, а також ялини звичайні та голубі із закритою кореневою системою у горщиках за досить реальними і доступними цінами.

 

Новинкою у цій справі стала реалізація новорічних віночків та сувенірів, виготовлених вихованцями Дорогинського учнівського лісництва. Для дітей – це додаткові зароблені кошти, а для покупців – святковий настрій.

Загалом за період новорічної кампанії у Фастівському лісгоспі реалізовано  1784 шт. сосен та ялинок, на суму 132 727 грн.

Всі шпилькові насадження для новорічних свят були вирощені на спеціальних плантаціях, які створюються щорічно на площі біля 5 га, та заготовлені на рубках формування і оздоровлення лісів.