Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Іванківський лісгосп”

Пр. інженер з лісових культур
ДП «Іванківський лісгосп», Нечипоренко Н.О.

Тривають весняні канікули. Але оранським дітлахам нудьгувати не приходиться, їх запросили до себе на гостину лісники Оранського лісництва.
Лісничий Оранського лісництва Камінський В.В. показав учням трактор, яким в лісництві нарізають борозни. Коротко розповів про інструменти і механізми, які використовуються в лісовому господарстві.
І, звичайно ж, організував дітям та супроводжуючим вчителям веселий відпочинок на рекреаційній ділянці, яка знаходиться в лісовому масиві підрозділу. Лісничий доступно пояснив дітям про правила поведінки в лісі, про важливість охорони,збереження та захисту лісу, про дотримання належної чистоти в лісі тощо.
Діти вдосталь змогли накататися на гойдалках, поспускатися з гірки на рекреаційній ділянці, яку було створено силами лісової охорони Оранського лісництва для вдячних відвідувачів лісу.
Сподіваємось, в подальшому через такі пізнавальні заходи прищепити підростаючому поколінню любов та шанобливе ставлення до природи, до всіх тих її багатств, якими щедро наділена поліська земля.

Детальніше www.facebook.com/photo.php