Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Іванківський лісгосп”. АКЦІЯ ОБ’ЄДНУЄ!

Світлина від Іванківський лісгосп.

Проведення Ації «Майбутнє лісу в твоїх руках», яка відбулась цього разу в Жеревському лісництві ДП «Іванківський лісгосп» об’єднала мешканців нашого району різних вікових категорій, професій, політичних поглядів, релігійних вподобань.

Так, 20.04.2018року, взяли участь в Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» Голова Громадської ради при Київському обласному та по м.Києву управлінні лісового та мисливського господарства, Голова фракції ВО «Свобода» в Іванківській районній раді Береговий О.Л., заступник Голови Громадської ради, військовий капелан Козачина М., голова Іванківської районної ради Потієнко В.І., заступник голови Іванківської районної ради Шумак О.П.,ГО «Учасники бойових дій АТО» із своїм керівником Красюном В., депутати районної ради та інші.

Світлина від Іванківський лісгосп.
Директор лісгоспу Калапац О.М. розповів про основні напрямки діяльності підприємства, ознайомив присутніх з технологією створення лісових культур, детально розповів як вирощується садивний матеріал основних лісоутворюючих порід в розсадниках і коробах в підрозділах лісгоспу.

Світлина від Іванківський лісгосп.
І хоча дехто з присутніх можновладців, депутатів, громадськості вперше в своєму житті долучився до такої потрібної справи, як створення нових лісів, все ж таки всі вправно взялися до роботи, і ніби на одному диханні було висаджено близько 4 тисяч штук сіянців сосни звичайної.

Детальніше

https://www.facebook.com/ivankivlis/photos/pcb.1850344575258133/1850342145258376/?type=3&theater