Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП «ІВАНКІВСЬКИЙ ЛІСГОСП» ВІДВІДАЛИ ГРУПИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ЛІСНИЧІ» ТА «ПОМІЧНИКИ ЛІСНИЧИХ»

ДП «ІВАНКІВСЬКИЙ ЛІСГОСП» ВІДВІДАЛИ ГРУПИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ЛІСНИЧІ» ТА «ПОМІЧНИКИ ЛІСНИЧИХ»

8.12.2017 ДП «Іванківський лісгосп» відвідали слухачі курсів підвищення кваліфікації груп «Лісничі» та «Помічники лісничих», які підвищують кваліфікацію в Українському центрі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс».

Слухачі мали змогу ознайомитися з основними напрямками діяльності підприємства.

Ознайомлення розпочалося з відвідин Феневицького лісництва, де присутніх зустріли директор підприємства Калапац Олександр Михайлович та головний лісничий Баришполець Леонід Петрович.
Лісничий Феневицького лісництва Слободян В.О. ознайомив присутніх з роботою стаціонарної шишкосушилки, де є можливість щороку переробляти близько 30 тон шишок.

Потім група відвідала Білоберезьке лісництво, де лісничий Сингаєвська В.М. ознайомила з особливостями вирощування декоративних рослин та садивного матеріалу основної лісо утворюючої породи Полісся – сосни звичайної – в контрольованому середовищі.

Далі відвідали виробничу дільницю по переробці лісопродукції, начальник лісопункту Дідківський М.І. провів екскурсію по цехах переробки, місцях зберігання готової продукції.

В конторі лісгоспу присутні ознайомилися ще й досягненнями Іванківських лісівників у різних видах спорту.
Головний економіст підприємства Курганська-Руденко Т.І. розповіла про підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємства за 11 місяців.

Головний лісничий Баришполець Л.П. ознайомив з комплексом зберігання лісового насіння.
Провідний інженер лісових культур Нечипоренко Н.О. розповіла про результати лісокультурного виробництва та особливості вирощування садивного матеріалу. Також розповіла про роботу підприємства в напрямку співпраці з громадськістю, учнівською молоддю, ЗМІ тощо.

Провідний інженер лісового господарства Усенко Д.С. розповів про використання інструментів в ході відведення лісосік, застосування новітніх технологій (квадрокоптера) при обстеженні насаджень на предмет всихання.

Начальник відділу лісового господарства Федорій Т.М. та інженер охорони та захисту лісу Чалий В.М. розповіли про використання в роботі системи протипожежного відеоспостереження.

Під час спілкування спеціалісти лісгоспу надали відповіді на поставлені питання, відбувся своєрідний обмін досвідом.

Все вищесказане та побачене підсумував та побажав усім плідної праці директор ДП«Іванківський лісгосп» Калапац О.М.

прес-служба ДП «Іванківський лісгосп»