Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Переяслав-Хмельницький лісгосп”

15 вересня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2, з нагоди Дня працівників лісу, відбулися урочистості – посвята у юні лісівники учнів, які бажають поглибити і розширити свої знання із лісознавства та екології, в майбутньому стати лісівниками.

Ось уже 15 років триває плідна співпраця шкільного лісництва і ДП «Переяслав-Хмельницький лісгосп». Бажання ж учнів долучитися до товариства юних лісівників не міліє.
Керівник шкільного лісництва Кондратенко Людмила Павлівна відмітила досягнення юних лісівників у творчих конкурсах, наукових дослідженнях, практичній роботі та висловила сподівання, що попереду нові успіхи у природоохоронній діяльності.

Головний лісничий ДП «Переяслав-Хмельницький лісгосп» Павлик Володимир Омелянович наголосив, що на часі невідкладні заходи боротьби з масовим висиханням лісів, потреба у відновленні зелених насаджень, тому надія на юних помічників лісовому господарству велика.
За плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток і підвищення рівня лісогосподарського виробництва Київщини, учні шкільного лісництва отримали подяку та подарунковий сертифікат.

Педагогічний та учнівський колектив ЗОШ № 2 щиро вітає із професійним святом працівників Переяслав-Хмельницького лісового господарства. Нехай усе вдається, а натхнення до праці буде невичерпним!

Детальніше www.facebook.com/photo.php