Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Поліський лісгосп”.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Нещодавно до ДП «Тетерівський лісгосп» завітали колеги з ДП « Поліський лісгосп», а саме головний лісничий, інженер з лісових культур, лісничі та помічники лісничих. Метою візиту було ознайомитись з новаціями, які застосовуються на підприємстві, зокрема з новими підходами до переробки і зберігання лісового насіння, вирощування сіянців, в контрольованому середовищі.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Головний лісничий  ДП  «Тетерівський лісгосп» Черевко Іван Миколайович                            розповів про повний цикл вирощування посадкового матеріалу, лісогосподарська справа вкрай важлива у роботі лісівників адже від якості посадкового матеріалу залежить продуктивність лісових насаджень у майбутньому. В процесі розмови  поділився  своїм досвідом з колегами.

Світлина від Людмили Шрамкової.

        Також було продемонстровано систему протипожежного відео спостереження за лісовими масивами, за допомогою  якої можна вчасно виявити загоряння та точно визначити його координати, які автоматично передаються на навігатор пожежного автомобіля, прокладаючи найкоротший шлях до місця пожежі. Колеги були задоволені спілкуванням з працівниками ДП « Тетерівськицй лісгосп» та вдячні за обмін досвідом.

Прес-служба ДП “Поліський лісгосп”