Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Тетерівський лісгосп”. День підприємця 2018.

Щорічно, згідно з указом Президента, в Україні у першу неділю вересня відзначається свято «День підприємця». 04 вересня цього року у Білій Церкві відбулася зустріч найуспішніших підприємств області організована з нагоди свята Київською обласною торгово-промисловою палатою.

З вітальним словом до присутніх представників бізнесу області звернувся президент торгово-промислової палати Олександр Рябоконь. Він висловив вдячність керівникам  та колективам підприємств за те, що в нинішніх нелегких умовах вони працюють, розвиваються, створюють нові робочі місця, сплачують податки до державного та місцевих бюджетів, адже це сприяє розвитку області та держави в цілому, посилюючи її економічну стабільність та підвищуючи її авторитет на міжнародній арені.

В ході зустрічі було підведено підсумки ефективності діяльності підприємств за результатами якого, керівників кращих з них було відзначено  почесними грамотами. До числа таких підприємств увійшло і державне підприємство «Тетерівське лісове господарство». Президент торгово-промислової палати Олександр Рябоконь, вручаючи почесну грамоту торгово-промислової палати України директору лісгоспу Дмитру Степановичу Гоцуляку, відзначив високі здобутки підприємства, адже воно є найбільшим платником податків серед лісових господарств області. Так за перше півріччя поточного року підприємством сплачено 39,2 млн. грн. у вигляді податків та зборів. Загальний обсяг реалізованої продукції склав 102,8 млн. грн. Штат підприємства налічує 219 чоловік, а середній місячний дохід одного штатного працівника складає 22 108 грн.

Підприємство сумлінно виконує зобов’язання перед державою та впевнено долає перешкоди що виникають на його шляху. Воно забезпечує ефективне виконання всього комплексу лісогосподарських робіт, зміцнюючи економічну стабільність держави та місцевих громад.

 

Адміністрація.