Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Вищедубечанський лісгосп” 20 років самовідданої праці на підприємстві. Вітаємо шановного Михайла Петровича Головецького!

20 РОКІВ САМОВІДДАНОЇ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ!

07 травня 1997 року Вищедубечанський держлісгосп очолив молодий енергійний керівник ГОЛОВЕЦЬКИЙ Михайло Петрович. Звичайне підприємство, чисельний колектив, дерев’яні будівлі центральної садиби. Було куди докласти руки. І Михайло Петрович взявся до роботи. Вміло організувавши злагоджену роботу виробничих підрозділів та застосовуючи новітні технології, молодому керівникові вдалося значно покращити матеріально-технічну базу підприємства.
Поступово упорядковувалась та озеленювалась територія садиби лісгоспу, на місці дерев’яних бараків виросла нова будівля центральної контори, акуратні гаражі лісопожежної станції, машинотракторного парку, нові просторі лісопереробні цехи. Поряд реконструйовані будівлі старого цеху. Зводилися навіси для зберігання продукції лісопереробки, сушильні камери. Збудовані нові та реконструйовані існуючі приміщення лісництв (Старосільське, Ровжівське, Пірнівське, Центральне).
З 2010 року господарство розпочало реорганізацію структурних підрозділів за польським методом. Завдяки продуманій оптимізації чисельності апарату лісництв кількість працівників поступово зменшилась з 320 до 80 чоловік. Але на продуктивності праці це не позначилося. Підприємство з року в рік нарощує обсяги виробництва, збільшуються площі відтворення лісів, доглядів за лісовими культурами.
За 20 років ДП «Вищедубечанський лісгосп» досягло суттєвих результатів і за економічними показниками займає одне з провідних місць не лише в області, а й в Україні. Заслуга в цьому – мудре керівництво та самовіддана праця директора підприємства Головецького М.П.
Вітаючи Михайла Петровича з 20 річчям трудової діяльності на посаді директора ДП «Вищедубечанський лісгосп» щиро бажаємо: нехай будь-яке питання життя має вірну відповідь; нехай на Вашому особистому рахунку буде ще безліч великих заслуг та добрих справ; нехай Ваша благородна праця приносить радість і задоволення. Многії літа!!!

Детальнішеhttp://vdlg.com.ua/no_cache/pres-sluzhba/novina/article/20-rokiv-samoviddanoji-praci-na-pidprijemstvi.html

www.facebook.com/photo.php