Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Вищедубечанський лісгосп”. “-В умовах сьогодення переробка заготовленої деревини є однією з умов економічної та фінансової стабільності державних лісогосподарських підприємств Київщини”,- наголосив Олексій Бойко.

Учора з робочим візитом ДП “Вищедубечанський лісгосп” (далі – підприємство) відвідало керівництво Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (далі-Управління).

Світлина від Людмили Шрамкової.

Начальник Управління Олексій Бойко, заступник начальника Управління Тарас Васьків та заступник начальника Управління Олександр Цюцюра оглянули цехи переробки деревини, ознайомились з новим деревообробним обладнанням, яке було придбано за власні кошти підприємством та змонтовано за два останніх роки, та на переоснащення та модернізацію якого за перше півріччя 2018 року підприємством було витрачено 3,5 млн. грн.

Детальніше http://serra.com.ua/2017/05/01/nova-rozrobka-firmy-serra/

Одним з пріоритетних напрямків розвитку підприємства є нарощування обсягів переробки низькоякісної деревини. Днями на підприємстві почала роботу нова деревопереробна лінія. Загалом підприємство з початку 2018 року переробило 21703 куб.м. деревини низької технічної якості, що на 28 % більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.

В умовах сьогодення переоснащення та модернізація деревопереробного обладнання дозволяє зміцнювати позиції на ринку переробки деревини, планувати подальший розвиток державних лісогосподарських підприємств та є одним зі стабілізуючих факторів економічного стану лісової галузі загалом.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.