Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Друга лісовпорядна нарада

В минулому році чотири лісовпорядні експедиції, на лісогосподарських підприємствах області, проведили польові роботи з базового лісовпорядкування. 19 травня 2015 року для шести постійних користувачів, де виконували лісовпорядні роботи спеціалісти Української лісовпорядної експедиції, скликано другу лісовпорядну нараду.

На нараді розглянуто основні лісівничі показники лісів, зміни, що відбулися протягом попереднього ревізійного періоду, проведений аналіз та зроблені відповідні висновки стосовно ведення лісового господарства на підприємствах.

Виявлено лісосировинні ресурси для використання на майбутній ревізійний період, запропоновано обсяги щодо спеціального використання лісових ресурсів та їх відтворення, запропоновані заходи щодо підвищення продуктивності, поліпшення якісного складу та збереження біорізноманіття лісів, щодо охорони лісів від пожеж, захисту від шкідників і хвороб, а також щодо розвитку технічного оснащення підприємств та капітальних вкладень.

В ході засідання були озвучені ряд пропозицій, які будуть враховані спеціалістами лісовпорядної організації при остаточному оформленні лісовпорядних матеріалів.

Головний висновок – це позитивна динаміка кількісної і якісної характеристики лісів.

Прес-служба КОУМЛГ