Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Електронний реєстр лісорубних квитків на заготівлю деревини в дії

Члени Громадської ради при Київському обласному та по місту Києву управлінні лісового та мисливського господарства Олег Береговий та Богдан Лозенко перевірили, як працює пілотний проект Державного агентства лісових ресурсів України – електронний реєстр лісорубних квитків на заготівлю деревини в Іванківському районі. Перевірили на двох кварталах, Феневицького та Обуховицького лісництва. На відео ми пояснили, як будь-який громадянин за допомогою смартфона, планшета, ноутбука чи ПК, може перевірити законність рубки, наявність лісорубного квитка, лісокористувача, об’єм деревини, який має бути зрубаний, а також виконавця робіт. Також перевірили, чи відповідають номери чіпів, якими позначена деревина даним на електронному порталі.
Отже, для перевірки законності рубки за лісорубними квитками, шляхом визначення вашого місцезнаходження (має бути увімкнена геологація) перейдіть на сайт:
lk.ukrforest.com
Для перевірки легальності та походження деревини за номером чіпу перейдіть на:
open.ukrforest.com
P.S. Варто зазначити, що вищезгадані ресурси діють лише на територіях, де користувачами є державні лісгоспи.
Натисніть на 🔔 підпишіться на мій канал😉
https://youtu.be/cYjXqCByWLg

https://www.youtube.com/watch?v=cYjXqCByWLg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1cIpqg7YxhYIMtZnZOeo3IfLWUqFuOCz5Tz0hUj7dIaJmbjTYDtlyOIOA