Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Губернатор Київщини відвідав Тетерівський лісгосп

11 квітня 2017 року Голова Київської ОДА Горган О.Л. відвідав одне із найкращих підприємств лісової галузі України ДП «Тетерівський лісгосп».
В процесі зустрічі директор ДП «Тетерівський лісгосп» Гоцуляк Д.С. ознайомив Голову з підприємством, його структурою і основними напрямками діяльності. Він, зокрема, повідомив Голові Київської ОДА Горгану О.Л., що обсяг реалізованої продукції за минулий рік на підприємстві склав 169249 тис. грн., середня зарплата – 14037,2 грн., чистий прибуток – 21539 тис. грн., а сума податків до бюджетів усіх рівнів дорівнює 55493 тис. грн. Виконання плану зі сплати податку на прибуток становить 278,5%.
Було презентовано унікальну програму упередження лісових пожеж. Основою якої є центральний диспетчерський пункт спостереження за пожежною безпекою лісового фонду і оперативного контролю за переміщенням протипожежної техніки. На 6 протипожежних вежах, які розташовані на території ДП «Тетерівський лісгосп» встановлено передове обладнання для відео спостереження. За допомогою нього черговий центрального диспетчерського пункту може спостерігати за пожежним станом лісів одночасно з усіх камер відео спостереження. А за допомогою спеціалізованого програмного комплексу може з високою точністю визначати місце розташування загоряння, вжити всі оперативні заходи і передати цю інформацію на GPS- навігатори пожежних автомобілів і спостерігати за його рухом до лісової пожежі .
Також було ознайомлено з технологією вирощування сіянців лісових порід в контрольованому середовищі, комплексом з переробки і зберігання насіння. Тут діє повний технологічний цикл вирощування сіянців – від збору насіння з клоновонасіннєвої плантації до його повної переробки, висіву та вирощування садивного матеріалу. Створений лісонасіннєвий комплекс не лише забезпечує потреби підприємства у сіянцях, а й дає змогу реалізувати їх на споживчому ринку.
Комплекс вирощування сіянців лісових порід в контрольованому середовищі в період вирощування садивного матеріалу.

Детальніше www.facebook.com/photo.php