Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Корисна й цікава поїздка до колег

Делегація ДП «Ізяславський лісгосп» у складі директора П.І.Курельчука, головного лісничого В.П.Зайчука, інженера лісового господарства І.І.Мартинова  побувала в державному підприємстві «Тетерівське лісове господарство»  Київького обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

    Директор підприємства Д.С. Гоцуляк та головний лісничий І,М. Черевко  продемонстрували гостям роботу комплексу з переробки шишок і насіння хвойних порід, зберігання насіння, вирощування основних лісоутворюючихдеревних порід в коробах. Також було наочно показано весь процес вирощування посадкового матеріалу.

Делегована група ознайомилась і з роботою пульту чергового по ДП «Тетерівський лісгосп», який контролює  за насадженнями щодо виявлення лісових пожеж, а також за допомогою систем відеоспостереження та сигналізації проводить охорону структурних підрозділів лісгоспу.

    Начальником відділу лісового господарства С.О.Федоренко  було продемонстровано роботу лісогосподарського відділу Тетерівського лісгоспу щодо відведення лісосік головного та проміжного користування з допомогою GPS приладів, застосування комп’ютерних технологій у проведенні моніторингу за станом лісових насаджень.

    Під час спілкування представників двох сторін делегація ДП «Ізяславський лісгосп» отримала чималий досвід у системі ведення лісового господарства,  який планується впроваджувати на підприємстві.

    Делегація ДП «Ізяславський лісгосп» дякує керівництву та колективу ДП «Тетерівський лісгосп» за надану вичерпну і корисну інформацію. Напередодні новорічних свят колектив Ізяславського лісгоспу щиро вітає всіх працівників ДП «Тетерівський лісгосп», бажає в Новому році міцного здоров`я, мирного неба, благополуччя в родинах!

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ