Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Лісівники ДП “Іванківський лісгосп” взяли участь в Акції День благоустрою

Лісівники ДП “Іванківський лісгосп” взяли участь в Акції День благоустрою

На виконання листа Держлісагенства України від 01.04.2016 №06-31/1760-16, та листа Київського обласного та по м.Києву управління лісового та мисливського господарства №05-18/667, від 06.04.2016 року щодо проведення Дня благоустрою територій населених пунктів на підприємстві було затверджено план основних заходів по проведенню щорічної всеукраїнської Акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів у 2016 році.

До виконання заходів були залучені всі підрозділи підприємства та апарат управління лісгоспу. Всього було залучено 70 чоловік.

Наші працівники були зайняті на прибиранні прилеглих територій до садиб лісництв.

Також цього дня працівники Розважівського лісництва прибрали біля відомого у всьому районі
джерела “Жива вода”, поблизу с. Олізарівка.

Вшановуючи пам’ять загиблих воїнів у часи ВВВ працівники Жеревського лісництва привели до ладу обеліск в с. Жерева, прибравши поблизу побутове сміття, пофарбувавши постамент та висадивши декоративні рослини – туї західні.

Лісівники Макарівського лісництва допомогли в цей день громаді с. Макарівка впорядкувати, прибрати територію місцевого кладовища.

Поблизу с.Страхолісся Оранські лісівники прибрали побутове сміття біля пам’ятника визволителям , та привели в належний стан територію біля цілющого джерела “Серафимова криниця”.

Працівники контори лісгоспу, як і щорічно, прибирали відрізок автошляху Київ-Овруч, поблизу урочища Березівка, працівниками зібрано близько 3м.куб побутового сміття, очищено від сміття 2,5 км дороги.

Загалом цього дня було ліквідовано 14 сміттєзвалищ, вивезено близько 25 м.куб. побутового сміття,
висаджено більше 100 дерев,70 кущів.

В цей день працівники ДП “Іванківський лісгосп” долучилися до масового прибирання, виконавши комплекс заходів, спрямованих на озеленення та благоустрій територій населених пунктів.

Завжди треба починати з себе й показувати приклад для інших. Тільки так ми зробимо наш край зеленішим і чистішим.

Прес-служба ДП “Іванківський лісгосп”