Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Лісівники Київщини долучились до ліквідації лісових пожеж в Житомирський області

Лісові пожежі на Житомирщині, спричинені підпалами на сільгоспугіддях та спалюванням сухої трави в домогосподарствах, через шквальний вітер швидко розповсюдились на великі площі.
Враховуючи обсяги площ, охоплених вогнем та погодні умови, що сприяють його швидкому розповсюдженню, Державним агентством лісових ресурсів мобілізовано на боротьбу з вогнем лісівників Вінничини, Черкащини, Київщини, Чернігівщини, Хмельниччини й інших регіонів.
Для організації робіт з ліквідації наслідків лісових пожеж в Житомирській області, від підприємств Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства направлено 52 чол. особового складу, 2 пожежних автомобіля та 3 лісопожежних модуля, а також, ранцевих вогнегасників в кількості 53 шт.
Відповідальним за організацію робіт з ліквідації лісових пожеж в Житомирмький області від Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства визначено завідувача сектором хорони та захисту лісу – Сергія Дмитрука.
Лісівники Київщини залучені до ліквідації лісових пожеж на території державного підприємства «Народицьке спеціалізоване лісове господарство», Житомирмького ОУЛМГ.
Допомога може знадобитись кожному з нас, не забуваймо про це.