Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

На Київщині триває збір та моніторинг даних щодо можливості створення нових лісів в рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського в рамках масштабного заліснення країни

Шляхи забезпечення реалізації президентської програми «Масштабне заліснення України» обговорюють і пропрацьовують наразі на робочих зустрічах за участю лісівників, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, представників Держгеокадастру.
Така нарада вже відбулась за участі в.о. начальника управління екології та природних ресурсів Київської ОДА Андрія Андрущенка, в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Київській області Миколи Терещенка, начальника Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексія Бойка та першого заступника начальника управління Руслана Гузенка.
В ході робочої зустрічі в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Київській області Микола Терещенко надав інформацію щодо наявності земель на Київщини для можливого подальшого заліснення.
Дана інформація наразі аналізується в представниками місцевих територіальних громад Київщини разом з представниками державних лісогосподарських підприємств.
По завершенню проведення робочих зустрічей в територіальних громадах, планується проведення спільної розширеної наради з представниками всіх лісокористувачів та територіальних громад Київщини.
Станом на 18.08.2021 року відбулись робочі зустрічі з представниками 55 територіальних громад з 69 територіальних громад Київщини.
Ознайомитись з інформацією щодо реалізації екологічної ініціативи «Масштабне залісення України» можна за посиланням: