Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Обговорення актуальних питань

3 березня поточного року, за участю заступника Голови Держлісагенства України – Віталія Івановича Атаманчука, відбулася колегія Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, на якій були розглянуті та всебічно обговорені питання, щодо підготовки підприємств до весняної лісокультурної компанії, результати внутрішнього аудиту за 2014 рік та мобілізаційної підготовки.
Весною поточного року передбачається створити 2330 га лісу, в тому числі 10 га нових лісів.

Значна увага приділяється створенню плантацій швидкоростучих порід.

Для забезпечення всіх бажаючих новорічними красунями будуть створені плантації новорічних ялин. Для проведення весняних лісокультурних робіт лісогосподарські підприємства забезпечені в повному обсязі власним садивним матеріалом.

Крім того, заплановано створення родинних насінних плантацій дуба звичайного.

Стосовно внутрішнього аудиту на лісогосподарських підприємствах, та в ході його проведення були виявлені недоліки, які відразу ж були виправлені і проведене роз’яснення для уникнення даних непорозумінь.
Актуальним питанням сьогодення є уточнення планів цивільного захисту, які можуть надати значну допомогу при виникненні надзвичайних ситуацій, прийнятті рішень з їх ліквідації.

Віталій Іванович Атаманчук наголосив на першочергових заходах щодо розвитку лісового господарства, незважаючи на складну ситуацію в країні. Лісогосподарська галузь в цілому справляється з усіма труднощами які виникають в процесі роботи лісогосподарських підприємств. Крім того, було акцентовано увагу на можливих законодавчих змінах щодо експорту деревини. Головне завдання лісівників – це працювати в інтересах лісу та людей, які працюють для майбутніх поколінь, забезпечуючи екологічну безпеку держави.

Прес-служба КОУЛМГ