Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Очільники району подякували лісівникам за невтомність і самовідданість,

13 вересня громада Бородянщини вітала з професійним святом працівників лісу. Т.в.о. голови Бородянської районної державної адміністрації Віктор Барчан спільно зі заступником голови райдержадміністрації Валентином Корнієнком та головою районної ради Георгієм Єрком завітали до колективів Клавдіївського і Тетерівського лісових господарств.
Т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Барчан та голова райради Георгій Єрко у вітальному слові підкреслили непересічну роль цих державних підприємств як у економіці району і області, так і в збережені та поновлені природного багатства – лісу. Наголосили, що люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Вони також зазначили, що обидва держлісгоспи забезпечують суттєві надходження як до державної, так і до місцевої скарбниці та є лідерами з наповнення бюджету.
Очільники району подякували присутнім за невтомність і самовідданість, побажавши щастя, добра та достатку, міцного здоров’я, родинного благополуччя та вагомих трудових досягнень.
Цього дня лісівників вітало багато інших почесних гостей, від них лунало безліч вдячних слів за вміння ефективно господарювати, примножувати лісові багатства, відновлювати і охороняти їх, готовність підтримувати громаду у вирішенні нагальних питань.
З нагоди Дня працівників лісу за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку лісового господарства району та сумлінну працю найкращих працівників галузі відзначено нагородами різних рівнів, зокрема, почесними грамотами від Бородянської райдержадміністрації та Бородянської райради.
Окрім нагороджень святковим подарунком від району для присутніх були колоритні та талановиті виступи народного аматорського колектива «Любисток» (с.Дружня), а місцеві школярі привітали працівників Тетерівського лісгоспу витворами, зробленими власними руками.